Delen

Wat kan ik voor u doen?

In Psychiatrisch Centrum Caritas in Melle proberen medewerkers net dat méér te doen. Zorgdirecteur Jan Steel vertelt samen met Mieke en Els over het engagement dat ze opnemen in hun werk met de patiënten. Daarbij is menselijke zorg op maat, vanuit een geïnspireerde visie, heel belangrijk.

Download deze video in hoge kwaliteit

Reacties


iny op 04 May, 2013
Deus caritas est - is er een mooiere boodschap? De eerlijkheid van de zoekende vrouw... het zorg dragen voor: de paus zou er zo blij mee zijn! De moederlijke zorg en tederheid, ondanks de spanning afstand en nabijheid in een prof. relatie... En: telkens nieuwe kansen geven! Ach wat een heerlijke mensen... Het Rijk Gods in mini-formaat maar met een groot hart. Dank je lieve mensen! Moge jullie liefde aanstekelijk zijn als vuur!
Iny

TVzorg.be op 15 May, 2013
Elk van de filmpjes is anders, en toch maken ze allemaal deel van èèn geheel. Een grote beminnende mensenfamilie, die mekaar draagt en nieuwe uitdagingen aangaat. Die grenzen durft verleggen ten voordele van mens en dier. Ook dit filmke getuigt hoe mooi de liefdevolle aandacht is, en hoe aanstekelijk. Telkens zien we dat de mens centraal staat. Daar gebeuren wonderen van LIEFDE! Die verhalen spreken over geluk, waarin de toeschouwer mee mag delen. Gans het geheel is wondermooi! Dikke PROFICIAT! Het doet deugd zo' n prachtige verhalen en getuigenissen te mogen zien.
Grote en warme dank!
Hilde Schutyser

swandazovaway op 11 December, 2013
goede start

Reageer op deze video