Delen

Smaak in het leven

Na verschillende afdelingen in de psychiatrie leeft Wim nu in een beschutte woonplaats in PC Sint-Jan-Baptist in Zelzate. Hij vertelt over de moeilijkheden die hij in zijn leven is tegengekomen, over de mensen die hem nauw aan het hart liggen en over zijn zoektocht naar verandering en hoop.

Download deze video in hoge kwaliteit

Reacties


Iny Driessen op 07 February, 2013
Wim...
een naar de keel grijpend getuigenis, authentiek, kwetsbaar, met veelzeggende stiltes... Uit diepte van ellende, maar toch zo liefdevol: "Ik wil mijn ouders niet ontgoochelen". "Mijn God waarom hebt Gij mij verlaten?" - en toch Jezus als houvast. Even een kruisje in beeld... Geen komedie, geen overacting, een gelaat getekend door lijden, maar net nog in staat om te glimlachen.
Wim, alleen al door je getuigenis doe je zoveel goeds voor mensen. Je hebt lotgenoten, er is licht aan het eind van de tunnel - midden in je zwakheid spreekt een enorme innerlijke kracht om je ziekte een plaats te geven in je leven.
Typerende beelden - herfstbladeren opruimen... met bovendien erg mooie achtergrondmuziek. Verspreiden maar, dit filmpje, want er zijn meer mensen die doormaken wat Wim moet doormaken dan we weten...

Reageer op deze video