Delen

Onze tafel is hun tafel

Wanneer sommige vrouwen nergens anders terecht kunnen, ontvangt Huis Mensa in Brugge hen met open armen. Zuster Carina en haar medezusters zoeken samen naar oplossingen en scheppen een sfeer van familie en verbondenheid. Ontdek hoe iedereen welkom is aan de tafel van Don Bosco.

Download deze video in hoge kwaliteit

Reacties


Rita Hereygers op 16 October, 2015
Een prachtig,sterk en authentiek getuigenis van wat het geloof kan doen: in eenvoudige tekenen, in een hartelijke gastvrijheid opvang bieden aan mensen die in onze maatschappij uit de boot vallen! Proficiat, lieve Zusters van Don Bosco voor jullie evangelische bewogenheid en inzet, in het spoor van Jezus en van jullie stichter, Don Bosco!!!

Anoniem op 16 October, 2015
Zr. Carina,

wat een mooie getuigenis.
Zo vatbaar en herkenbaar... groot door het kleine...

zr.Hilde op 16 October, 2015
Hoedje af voor mijn medezusters die consequent kiezen voor LEVEN en hun leven delen met hen die het nodig hebben om te leven. Prachtige zusters! Ik ben heel dankbaar en fier.

Anoniem op 16 October, 2015
proficiat met je diep gemeende getuigenis,ik ben fier om zo'n medezuster te hebben die haar ten volle geeft voor vrouwen(kind) die een warme thuis zoeken ,blijf zo verder doen .

zr Gerda op 16 October, 2015
Proficiat voor deze mooie, eenvoudige getuigenis. Hier is er echt getuigenis van vreugde in evangelische stijl. Ik wens dat jullie nog veel goeds moge doen aan allen die jullie ontmoeten. Zr Gerda

Carine D'hondt op 16 October, 2015
Proficiat met deze sterke eenvoudige getuigenis van geloof, hoop en liefde.

Marijke Deconinck op 16 October, 2015
Zr. Carina, ik ben zo blij dat jullie prachtig project 'in de kijker' is gekomen. Jullie dragen op een schitterende manier bij tot een warmere samenleving!

Anoniem op 18 October, 2015
Prachtig werk dat jullie doen , een beetje geluk aan die mensen geven , hoe mooi kan het zijn . Proficiat

AnneVG op 19 October, 2015
Zuster Carina , jouw getuigenis maakt mij en de wereld warm. Het geeft impulsen om de mens en de wereld te vertrouwen. Doe zo door! Anne

Anoniem op 05 November, 2015
Wat een prachtige getuigenis doorweven van geloof, liefde en hoop voor een betere toekomst voor vrouwen in nood. Ik kende Mensa door mijn lieve schoonzus, één van de drie zusters in het huis Mensa... en ik hoor soms verhalen die me hard treffen en heel nederig "dank u" zeggen voor zoveel schoonheid aan de mensheid.... en ik hoor verhalen met een happy end. Mooi!!!

Rita en Ton op 06 November, 2015
Een mooie film die in deze tijd van diepe duisternis mensen laat zien dat er altijd ergens nog een lichtje brandt, ooit ontstoken door Christus.

Reageer op deze video