Delen

In goede en kwade dagen

Marcel heeft een bloeiende carrière als landbouwingenieur achter de rug, stond aan het hoofd van het universitair studiecentrum en werd over de hele wereld gevraagd om voordrachten te houden en projecten te leiden. Tien jaar geleden werd zijn vrouw Juliette ernstig ziek. Omdat zij zo lang voor hem had gezorgd, nam Marcel het besluit om nu voltijds voor haar te zorgen. Hij heeft er nog geen dag spijt van gehad. Liefde in goede en kwade dagen.

Download deze video in hoge kwaliteit

Reacties


Anoniem op 13 February, 2013
heel mooi voorbeeld voor ons allen
rien

Daisy op 10 June, 2013
Prachtig. Met de tranen in de ogen heb ik naar deze reportage gekeken. Ik sta zelf in de zorgsector en weet hoe zwaar het is, ik bewonder deze man die voor zijn vrouw zorgt met alle liefde in zijn hart.

fany op 01 July, 2013
Zo ontroerend, hartverwarmend en bewonderenswaardig!

Anoniem op 06 August, 2013
Chapeau,dat deze mijnheer dit kan ,mag en wil doen .Heel ontroerend ,daar heb ik heel veel bewondering voor ,ik weet wat het is doordat ik ook in de zorgsector sta.Liefde overwint alles!!

maria op 22 September, 2013
Dat is liefde in goede en kwade dagen die liefde bestaat heel wijnig nog vandaag ,jammer ...

Anoniem op 07 October, 2013
een heel fijn voorbeeld van zorg, geduld en heel veel liefde

vandewinckele yves op 30 August, 2014
ik vindt dit een ontroerend filmpje en zo zouder er meer moeten gemaakt worden van mensen die in goede en kwade dagen voor elkaar zorgen, wij vinden dat die man zeker op een voetstuk mag geplaatst worden om voor zijn zware gehandicapte vrouw te zorgen en zich zelf weg cijfferd voor zijn eigen ontspanningsmogelijkheden, ik hoop dat een van zijn kinders ook eens aan hun vader denken dat huj zelf ook eens wat ontspanning kan krijgen eventueel met een schoonzoon of een vriend een namiddag of avonnd eens kan gaan kaarten, omwille van zijn gemoeds rust ietwat terug te vinden

Herman op 23 April, 2015
Als men liefde en toewijding voor elkaar voelt,doet men dat gewoon.Voor je ouders,je partner,je kinderen.Zorg krijgen en zorg verstrekken maakt dat er een nog intensere band ontstaat bij beide partijen in deze situatie.Normaal zouden mensen meer voor elkaar moeten zorgen.Ook als men niet geconfronteerd wordt door een plotse ziekte.Gewoon.Uit liefde voor elkaar.

Reageer op deze video