Het fundament van sociale verzekeringen verandert in de buurt van de conventionele kosten voor medische contraption, maar heeft de voortdurende vooruitgang in de medische technologie niet weten te houden door verschillende associaties die gebaseerd zijn op medicinale toedieningen, dingen die betaalbaarder zijn, maar geven ook bekwaam geduldig denken. Volgens het laatste nieuws over sociale verzekeringstechnologie werd de medische technologie-industrie gestapeld door het zinloze verbijsterende ondersteuningsproces voor nieuwe medische apparaten.

In ieder geval heeft de FDA een nieuw Medical Device Innovation Consortium (MDIC) aangekondigd, dat verantwoordelijk was voor het vereenvoudigen van de hele strategie van plannen en testen van nieuwe wegen.

laboratorium

We brengen de belangrijkste vijf medische technologie-innovaties die de medische wetenschappen naar binnen en buiten zullen duwen:

1. MelaFind optische scanner

Melanoom is de gevaarlijkste huidaandoening. Het was al moeilijk om te isoleren tussen mollen die beschadigd waren van degenen die dat niet waren, zonder een voorzichtige invasieve biopsie.

Vanwege de MelaFind Optical Scanner hebben dermatologen nu toegang tot een handheld gadget die een multispectraal onderzoek van weefselmorfologie kan voltooien. Een laatste doel van het apparaat is om het aantal patiënten dat extra littekens achterlaat te verminderen in het licht van de biopsie.

2. ATI neurostimulator

De ’take two aspirins’-strategie heeft nooit gewerkt voor migraine en het verzamelen van hersenpijnen. Al heel lang hebben specialisten de eindeloze soorten hersenpijnen in verband gebracht met een zenuwbundel in de gezichtszone, het sphenopalatine ganglion (SPG). De ATI Neurostimulator is nu correct onderzocht en is een aangedreven gadget bedoeld om SPG-bewegingen te verdichten wanneer een hersenpijn wordt onderscheiden.

Een oneindige installatie in het bovenste deel van het tandvlees voor het hoofd waar de migraine in het algemeen plaatsvindt, wordt gebruikt om pijn te verdraaien die neurale verbindingen veroorzaakt.

operatie

3. Transdermale Biosensor

Een transdermale biosensor begint nu bij de creatie bij Echo Therapeutics met als doel het verschaffen van een antwoord zonder naald voor diabetespatiënten. De sensor zal hoogstwaarschijnlijk bloedanalyten door de huid onderzoeken zonder dat er helemaal bloed hoeft te worden afgenomen. Een enigszins met de hand roterend penseelachtig apparaat werkt door een segment van de bovenste laag huid te verwijderen om de bloedwetenschap binnen de omvang van de sensor te brengen.

De sensor is voorbereid om elke minuut een waarde te verzamelen en kan de informatie naar een extern scherm sturen. Het kan op dezelfde manier gebeuren om alarmen te triggeren op welk punt dan ook, glucosespiegels presteren beter dan het perfecte verleden.

4. RP-VITA Remote Presence Robot

Het laatste nieuws over de technologie voor menselijke administraties houdt ons betrouwbaar op de hoogte van de nieuwste verbeteringen in de zone voor sociale verzekeringen. Steeds meer wordt de hedendaagse technologie voltooid om te geven financieel scherpe strategieën voor het denken van de patiënt.

Medische robots zijn de volgende fase voorwaarts. InTouch Health en iRobot Corp maken de RP-VITA Remote Presence Robot. De robot is uitgerust met een tweerichtingsvideoscherm en medische bewakingsuitrusting die wordt vernieuwd om over de betrokken wachtkamers van een crisiskliniek te bewegen.

5. Sapien Transkatheter-aortaklep

De Sapien transkatheter-aortaklep is een substituut voor een openhartige medische strategie bedoeld voor personen die een vervangingsklep nodig hebben, maar kan hoe dan ook de ernst van het open-hart therapeutische methodekader niet dragen.

De klep begint nu in Europa en is beetje bij beetje zijn weg naar de Verenigde Staten. Een dergelijk levensvatbaar kader zal ongetwijfeld de kosten van de medicinale administratie verlagen in het licht van uitgestelde ziekenhuisopname.